Mico Aventura

DIVERTEIX-TE AMB TOTAL TRANQUIL·LITAT

La seguretat és una prioritat per a nosaltres. Posem tots els mitjans al nostre abast per a que puguis gaudir d’una experiència segura.

Seguretat

Les instal·lacions d'aventura han sigut disenyades i construïdes per l'empresa alemana KristallTurm®, en conformitat amb els estàndards europeus de construcció i seguretat en instal·lacions recreacionals i d'esports (EN 11567-1) i estructures d'acer i alumini (EN 1090-2).

Els participants rebran un equip de protecció individual adaptat a la seva edat i estructura corporal, i especialment disenyat per l'activitat a realitzar.

Sistema de seguretat punter corresponent a doble mosquetó intel·ligent d'anclatge permanent dels fabricants LockD Clips i Bornack. Com funciona? És simple: utilitzaras “claus” instal·lades dins el circuit d'aventura per obrir o tancar els mosquetons. Quan un mosquetó s'obre, l'altre es tanca. Durant tot el transcurs de l'activitat tindras permanentement un dels dos mosquetons tancat. D'aquesta manera garantitzem una activitat segura en tot moment.

Les instal·lacions d'aventura es someten a auditories externes i certificacions periòdiques per part de KristallTurm® amb la finalitat de garantitzar plena operativitat i un alt nivell de seguretat.

L'equipament i instal·lacions són revisats diàriament per part del nostre equip de monitors especialistes.

Normativa

Contacta amb nosaltres per a informar-te sobre les nostres activitats, tarifes i horaris
    ¿Nos contactas para organizar una actividad de grupo?